dimarts, 10 de novembre del 2020

Iniciem les comissions amb l'alumnat

Ahir vam engegar les comissions amb l'alumnat de 1r d'ESO! Amb la idea de fomentar la participació, l'autonomia i l'esperit crític dels nois i les noies, des de l'equip docent hem pensat que cada segon dilluns de mes, aprofitant l'hora de les cotutories, l'alumnat s'organitzarà en comissions (a partir dels seus interessos) i treballarà al voltant d'un tema concret.

Hi ha sis comissions, cadascuna dinamitzada per un/a docent: 

  • Biblioteca: en aquesta comissió plantejarem com volem que sigui l’espai de biblioteca, pensarem quins llibres voldríem tenir-hi, organitzarem el servei de préstec i totes les activitats que vulgueu relacionades amb el gust per la lectura.  
  • Sostenibilitat: valorarem com està l’institut-escola a nivell de sostenibilitat i promourem mesures per a fer-lo més sostenible. 
  • Igualtat: treballarem per aconseguir un món més igualitari per a tothom, tant dins de l’escola com a fora.
  • Festes: en aquesta comissió pensarem la dinamització de les diferents festes que celebrem a l’institut-escola, aportant-hi idees, dinàmiques… També, aportarem propostes per dinamitzar el pati (jocs, activitats esportives…).
  • Espais: repensarem la distribució de les classes, la decoració...i tot allò que creiem que ens pot fer una mica més fàcil i agradable l’estada a l’institut. 
  • Convivència: en aquest espai analitzarem les dinàmiques de classe i els problemes que tenim amb els companys/es per a proposar dinàmiques i estratègies que ens ajudin a millorar-les. 

La idea és que puguin aportar idees concretes per a introduir en el nostre dia a dia.

Bona feina!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada