dimecres, 21 d’abril del 2021

Visitem algunes llibreries del centre

Ahir dimarts 20 d’abril vam fer una sortida per a conèixer algunes de les llibreries del centre de Terrassa: la Kame Kame, la llibreria Cinta, L’Andròmina i la llibreria Synusia. Vam fer grups de 15 alumnes i cada grup va anar a una llibreria, segons les nostres preferències.

Llibreria Cinta: aquesta llibreria està al carrer la Palla de Terrassa. En entrar, a la majoria ens va cridar l’atenció i ens va semblar una llibreria molt bonica. Vam començar a mirar els llibres i molts ens van agradar i ens van semblar interessants. 

Kame Kame: aquesta llibreria es troba al carrer Topete de Terrassa. En entrar també ens va cridar l’atenció i ens va agradar. Vam estar mirant còmics, pòsters, mangas… 

Synusia: ens van explicar el seu projecte i ens van presentar algunes de les novetats en novel·la.

L’Andròmina: situada al carrer Sant Llorenç, aquesta llibreria està especialitzada en còmics i mangas, tot i que també tenen altres tipus de llibres i objectes.

A cada llibreria teníem uns diners per a gastar-nos. Dels llibres que ens agradaven, en vam triar uns quants i, aprovats per als professors/es, els vam comprar per al centre. En algunes llibreries ens van regalar uns punts de llibre i unes revistes amb novetats.

Ningú no volia marxar de les tendes però malauradament vam haver de marxar una altra vegada a classe. Totes i tots, però, amb l’alegria de tenir més llibres per a la biblioteca comunitària de la secundària.



Redacció: notícia escrita a partir de fragments de textos de l'alumnat de 1r A de l'Optativa de Revista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada