dijous, 6 de maig del 2021

El Sala i Badrinas s'enfronta a una llarga cursa!

El Dijous 29 d’Abril, els nois i les noies de 5è, 6è i 1r d’ESO de l'Institut-Escola Sala i Badrinas vam competir a el Cross Escolar a les instal·lacions esportives de Can Jofresa. El Cross Escolar és una cursa que es fa a diversos centres educatius de Terrassa cada any i, tot i que no acostuma a ser una activitat obligatòria, aquest any ho va ser.

Tots/es els/les alumnes portàvem un dorsal amb un número específic per córrer en ordre de llista. L'alumnat de 1r d’ESO vam ser els que vam competir primer. Estàvem força nerviosos, però motivats i amb ganes de començar. Cada 5 segons sortia un/a de nosaltres. Vam fer dues voltes, aproximadament 1km i 600 metres. A la primera, però, la majoria estàvem molt cansats, tot i que vam seguir corrents. Tots els alumnes, en acabar, estàvem esgotats però la medalla i l’esmorzar amb l’ampolla d’aigua ens va animar una mica.

El circuit va estar molt xulo, era de molta resistència. Al principi semblava fàcil, però... al final ho vam aconseguir! Quan vas arribant sents que tots/es et donen ànims i et sents amb més seguretat. En acabar ens van donar una medalla a cadascú.

L'alumnat de 5è i 6è només van fer una volta. Mentre corrien, tots els de 1r d’ESO els animàvem des de les grades (molts de nosaltres ens vam quedar afònics per això). :-)

Properament sabrem com ha quedat la classificació i farem l'entrega de diplomes.

Redactores: Aina A., Inés Q. i Adabella V., alumnes de l'Optativa de Revista