dimarts, 14 de desembre del 2021

Davant el racisme no callis!

Us presentem el curtmetratge que ha fet el CMIAT "Davant el racisme no callis!", un curt per mostrar situacions i conductes racistes que es poden donar a les aules.

El 12 de desembre és el DIA INTERNACIONAL DE LLUITA CONTRA LA ISLAMOFÒBIA. I Una bona manera de reflexionar i compartir el tipus d'assetjament que reben molts alumnes i pensar-hi entre totes i tots és compartint aquest Curtmetratge! Un curt ideat pel Consell Municipal de la Infància i Adolescència de Terrassa, nois i noies d'entre 10 i 14 anys entre els quals hi ha representants del Sala i Badrinas, que van mostrar una gran preocupació sobre el racisme que es dona en la vida quotidiana i a voltes també a les aules.

Amb la participació i col.laboració dels seus companys i companyes, al llarg del curs passat van idear el guió, amb la col·laboració de SOS Racisme a través d'un taller i el suport del Servei de Ciutadania de l'Ajuntament. Un cop creat el guió, al llarg d'aquest darrer trimestre van trobar-se de nou per preparar i fer la gravació del curt que us presentem.

Davant el racisme no callis!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada