dilluns, 13 de desembre del 2021

Eleccions d'alumnat al Consell Escolar

El passat 25 de novembre, a l’Institut-Escola Sala i Badrinas es van dur a terme les eleccions del consell escolar. Aquest any amb una novetat: la votació de representants del sector d'alumnat. Però abans de saber qui va guanyar, us explicaré què es fa dins el consell escolar.

Els consells escolars de les escoles i instituts donen veu a: les famílies, l’alumnat (de secundària) i a les persones que hi treballen (personal docent i personal d’administració i serveis). Tot això ho fan per a debatre i aportar idees amb la finalitat de millorar l’escola o institut.

Qui va presentar la seva candidatura del sector de l'alumnat? De 1r d'ESO, la Judith .R., la Marina B., l'Aya F., el Roger Ll., l'Elisa S., la Valeria S., la Carla M. i el Nil P. De 2n d'ESO, la Mariona T., l'Elsa T., el Joan L. i la Laura P. Totes les persones candidates havien de preparar-se un breu vídeo que es va presentar a les tutories abans de fer les votacions.

Ara que ja sabeu què és i qui s'hi va presentar, us explicaré qui va guanyar del sector d'alumnat. El o la guanyadora per a representar l'alumnat dins el Consell escolar de la secció d’alumnes ha estat l’Elisa de 1r B. Enhorabona!

Nil P., de la comissió d'alumnat de Comunicació




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada